Spetterend openingsweekend voor alle Dongenaren

De Cammeleur is al open, maar in het weekend van 1 en 2 september vieren we de opening groots en feestelijk.

Het gratis openingsfeest op zaterdag 1 september vormt het begin van een spetterend weekend vol activiteiten voor alle Dongenaren. Ben je erbij?

Zaterdag 1 september


  • Vanaf 16.00 uur inloop. Wees op tijd want vol = vol
  • 16.30 uur: aanvang show
  • 18.00 uur: knalopening met finale set door de live band Van Eigen Bodem
  • 19.00 uur: after party in de foyer met John Brass


Gratis toegankelijk

Presentatie door Bennie Solo (René Peters) en co-host Betty (Christel de Laat)

Zondag 2 september


  • 11.00 uur: brunch in de buitenlucht. Prijs brunch € 5,00
  • 13.00 uur: open dag met diverse optredens, workshops en demo’s.
  • 13.30 uur en 15.00 uur: Grote Openingsquiz. Meld je team hier aan!
  • 16.00 uur: after party in grand-café met de band Familie van Dijk

Klik op bovenstaande button voor het kopen van een kaartje.

Klik daarna op Log in. Je hebt een account nodig om een kaartje te kopen.

Spetterend openingsfeest!

Op zaterdag 1 september is er vanaf 16.30 uur een knallende show. De Cammeleur wordt geopend met een Big Bang! De presentatie is in handen van Bennie Solo (René Peters) en co-host Betty (Christel de Laat). Terwijl de live band Van Eigen Bodem swingende nummers laat horen komen er bijzondere intermezzo's voorbij. Tegen de klok van 18.00 uur tellen we samen af tot de officiële opening een feit is. Na dit programma is er in het grand-café een gezellige after party met pianist-zanger John Brass.


Brunch en open dag

Op zondag 2 september wordt er van 11.00 tot 13.00 uur een feestelijke brunch georganiseerd in samenwerking met de Leerloods: een groep mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten die samen hun passie voor koken delen. Ook Scouting Laurentius en Scouting de Stormvogels zorgen voor helpende handjes! De Zingende Koffiekar zorgt voor een muzikaal tussengerecht.


Na de brunch gaan de deuren van De Cammeleur om 13.00 uur voor iedereen open. Tijdens deze Open dag krijg je een voorproefje van de mogelijkheden van het nieuwe multifunctionele centrum. Er zijn optredens, workshops en demonstraties. Ook kun je om 13.30 en 15.00 uur met een team meedoen aan de Grote OpeningsQuiz. Om 15.00 uur kun je in de theaterzaal heerlijk meezingen met bekende liedjes. Popkoor Spirit, Zin in Zang en Nederpopkoor Zonder Noten zingen op het podium met je mee. Blaosband De Uitslaopers zorgt voor de muzikale begeleiding. Om 16.00 uur sluiten we de dag af in het grand café, samen met de band Familie Van Dijk met daarin ook enkele geroutineerde muzikale Dongenaren. Deze band brengt een hommage aan Neerland’s beste Nederpopband De Dijk.

Wil je erbij zijn?

De openingsshow op zaterdag 1 september is gratis toegankelijk voor iedereen. Er is echter een beperkt aantal plaatsen, dus kom op tijd! De deuren gaan om 16.00 uur open. Voor de brunch op zondag 2 september zijn nog kaarten beschikbaar. De open dag op zondag en de after party zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie over De Cammeleur

en het openingsweekend op