Welkom in de Cammeleur
in Dongen

Beste collega-bestuurders,


Enkele jaren geleden was Dongen voor het laatst 'gastvrouw' voor de Hart van Brabant dag. Op 13 december zijn we dat gelukkig weer. Voor wie zich de locatie van destijds nog herinnert: Bereid u voor op een complete metamorfose!


De 'oude' Cammeleur is niet meer. In augustus van dit jaar zijn op dezelfde plek de deuren opengegaan van een prachtige nieuwe accommodatie. Een bijzondere ontmoetingsplaats voor Dongenaren, ondernemers en verenigingen en voor bezoekers uit de regio.


Samen met de partners DonckHuys, Bibliotheek Theek5, Het KunstPodium en ContourdeTwern is midden in het centrum van Dongen een waanzinnig concept gerealiseerd. Met ruimte voor theater- en podiumkunsten, cursussen en workshops, lezingen en studeer- en flexwerkplekken, informatie en voorlichting, een kop koffie en een heerlijke lunch.


In De Cammeleur zitten de genen van Dongen. Niet alleen vanwege de bezoekers, maar ook door ondernemers die zich op geheel eigen wijze presenteren. Zij nemen u mee in het verleden, het heden en de toekomst van onze rijke industrie en midden- en kleinbedrijf. Daarmee wordt Dongen zichtbaar gemaakt. Een beleving op alle fronten!


In dit magazine krijgt u alvast een voorproefje van wat u van De Cammeleur kunt verwachten. Ik kijk uit naar onze ontmoeting op 13 december.


Marina Starmans-Gelijns

Burgemeester