Catering
& Aankleding

Een borrel, lunch of diner. Er moet natuurlijk gegeten en gedronken worden tijdens jullie trouwdag. Verschillende cateraars uit Dongen kunnen dit voor jullie organiseren. Kom proeven op 14 april!


Niet vergeten! De aankleding van jullie ceremonielocatie, dinertafel en feestlocatie. De aankleding bepaalt een groot deel van de sfeer. KNAPeventdecoratie, MonBallon en StroVerhuur laten zien wat de mogelijkheden zijn.


MonBallon en KNAPeventdecoratie verzorgen voor een groot deel ook de aankleding van de hal en stands tijdens de #yesIDOngen-dag in het gemeentehuis. Kom dus zeker kijken om te zien hoe zij een locatie kunnen aankleden!

Mijntjes' Catering

Mijntjes’ serveert mooi opgemaakte soupshots, geurende kommen soep en luxe broodjes op een lunch- of brunchplank. Als wij het bruidspaar blij kunnen maken, dan is onze missie geslaagd! Kom proeven tijdens de #yesIDOngen-dag!

KNAPeventdecoratie

De prachtigste materialen, gewaagde combinaties en unieke accessoires.  KNAP zorgt voor de finishing touch van jullie trouwlocatie. Jullie wensen, de sfeer, de locatie, alles zal KNAP inspireren om de locatie tot in de puntjes te stylen.

MonBallon

Maak jullie feestdag nóg feestelijker met de ballonnen van MonBallon. MonBallon verzorgt al meer dan 10 jaar ballondecoraties met ballonnen in alle kleuren en maten.

DongensGenieten

Bij DongensGenieten kun je terecht voor een heerlijk diner, lunch, proeverij en natuurlijk een geheel verzorgde catering volledig naar wens. DongensGenieten werkt samen met veel lokale ondernemers waardoor er een groot diversiteit aan mogelijkheden is welke tot in de puntjes voor je geregeld worden. Door DongensGenieten een van de belangrijkste dagen van je leven te laten verzorgen kun je zonder zorgen genieten van vrienden en familie onder het genot van heerlijk eten en drinken.

Elusive Events

Elusive Events helpt jullie graag met de invulling van jullie dag. Van locatie tot inrichting, van fotograaf tot artiest en van decoratie tot diner. Ook stelt Elusive Events graag het perfecte menu voor jullie samen. Op locatie, of voor een private diner bij 't Veurhuis. Benieuwd naar de mogelijkheden en alvast wat proeven? Kom dan naar de #yesIDOngen-dag.

StroVerhuur

Een unieke manier om de ceremonie aan te kleden: stro balen! Stroverhuur.nl laat zien wat mogelijk is.

Restaurant SED

SED is een van de trouwlocaties in Dongen, maar SED kan ook een diner, buffet of barbecue voor jullie verzorgen. Benieuwd? Kom dan proeven!