Trouwen in Dongen
Daar zeg je geen nee tege
n

Persoonlijke trouwassistent

Wanneer jullie besluiten om in Dongen te gaan trouwen dan is de tweede stap om contact te leggen met de gemeente Dongen. Een datum vastleggen, een trouwambtenaar kiezen, een online formulier invullen etc. De persoonlijke trouwassistent van de gemeente legt je tijdens de #yesIDOngen-dag graag uit wat je allemaal moet regelen.


Ook de trouwambtenaren* zijn aanwezig tijdens de #yesIDOngen dag. Leuk om ze te spreken om te kijken of jullie een klik hebben! Bekijk de trouwambtenaren van de gemeente dongen op de website.

*Aanwezige trouwambtenaren 14 april: Ineke Andries, Martine Wolfs, Tjietse Broeders, Sabine Beerens, Desiree Vermeulen, Teun Aarden en Paul Turkenburg, Iris Hovens (onder voorbehoud).

WIN! WIN! WIN! WIN! WIN! WIN!

Win een huwelijk*!

Laat ons weten waarom jij, of een vriend/vriendin/kennis/familielid, een huwelijk verdient in de trouwzaal van de gemeente Dongen!


Wat moet je doen?

- Stuur jullie creatieve motivatie (bijvoorbeeld foto's, filmpje) waarom jullie dit moeten winnen naar trouwen@dongen.nl of stuur het in via WhatsApp (06 - 21371283).

- Deel deze motivatie ook op Facebook of Instagram met #yesIDOngen


Meedoen kan tot 12 april 2019 tot 12.00 uur.


De winnaar wordt op 14 april, omstreeks 11.30 uur in het gemeentehuis door burgemeester Marina Starmans, bekend gemaakt.

*Voorwaarden

  • Datum in overleg na het winnen van de prijs en op basis van beschikbaarheid van de trouwzaal
  • Trouwambtenaar op basis van beschikbaarheid en in overleg na het winnen van de prijs
  • Huwelijk vindt plaats in de trouwzaal van het gemeentehuis in Dongen (Hoge Ham 62)
  • Het gaat enkel om de legeskosten van €363,05, de overige kosten en organisatie van jullie huwelijk is voor eigen rekening.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd