Picture Perfect

In Picture Perfect doen we een oproep aan jou! In iedere editie een thema waarbij we vragen een foto in te sturen. Deze week: hoe kom jij de lockdown door? Door dit met elkaar te delen brengen we elkaar hopelijk op ideeën. Samen komen we de lockdown door!

Uren borduren

Onze collega Veerle Ultee is aan het borduren geslagen. Ziet er professioneel uit Veerle! We zijn benieuwd naar het eindresultaat.

Dasje in 'n nieuw jasje

Collega Mariëlle Stevens kreeg tijdens haar vakantie in Italie een idee: haarbanden maken van oude stropdassen. Lockdown; dus tijd over! Mariëlle: 'Mijn moeder kan goed overweg met een naaimachine en stoffen, dus samen hebben we de eerste 37 haarbanden nu gemaakt. We gaan ze verkopen en de helft van de opbrengst gaat naar de CF stichting (taaislijmziekte). Mijn nichtje werd met deze ziekte gediagnostiseerd na haar geboorte 1,5 jaar geleden. Binnenkort gaan we live met 'Dasje in 'n nieuw jasje', dus snel meer hierover!'

Rondje met 'n hondje

Annemarie Vlemmix wandelt er flink op los met de hond tijdens de lockdown. En zo te zien wordt dat gecombineerd met een knap staaltje fotografie. Mooie actiefoto! Wandel ze!

Machiavelli en Carcasonne

Zegt jou dit ook niks? De eindredactie ook niet. Maar het zijn de favoriete spellen van Donald. Hij komt de lockdown zoals je ziet door met het spelen van spelletjes. Wat denken jullie? Kan hij tegen zijn verlies?

Bike & Like

Mogelijk herken je deze sportieve collega niet in deze outfit en met helm op. Het is collega Nick van team Data. Nick: "Tijdens de lockdown heb ik een nieuwe hobby gevonden: wielrennen en mountainbiken. Heerlijk om je hoofd leeg te maken!"

I like to move it, move it

Op pagina 3 kun je lezen waar Jim zich mee bezighoudt op het werk, maar in zijn privé-leven is hij op dit moment ook een drukbezet man. Jim heeft een huis gekocht. Hij vult de lockdown uren dus met dozen inpakken.

Raad de plaat

Lisanne Scheer draait er op los met haar platenspeler. Helaas kunnen we van haar DJ kwaliteiten niet meer genieten want haar traineeship bij de gemeente Dongen zit erop.

Uiteten

Oh nee, dat kan natuurlijk niet. Dus college Linda Vink ging picknicken in het bos met haar gezin. In combinatie met een wandeling een prima activiteit voor de zonnige uurtjes!

Feest voor de geest

Al twee jaar volgt Ellen de Bonth een zaterdagacademie beeldende kunst met het nodige huiswerk: "In mijn pop-up atelier thuis krijg ik het nodige gezelschap van het thuisteam. Naast veel wandelen in de bossen en nieuwe recepten uitproberen is ontwerpen en kunst maken een feest voor de geest."

ctrl+c & crtl+v

Vivianne Buteijn knipt en plakt er op los. In de stille weekenden van de lockdown probeert ze de achterstand met het maken van fotoboeken in te halen. Ze is inmiddels in 2017... Kom op Vivianne! Nog maar 3 fotojaren te gaan!

Boekenwurm

Coronatijd is voor Sander Spiering een ideaal moment om een mooi boek te lezen. Laat ons raden Sander.. onder het genot van een portje, bij de haard met de kat op schoot?

Cursus interieurstyling

Tenminste... dat dachten wij doen we deze supermooie foto binnenkregen van Yara Verschuren. Yara heeft een eigen woonkamer gecreeërd op zolder bij haar ouders. Zodat ze naast haar nieuwe fulltime baan ook goed kan ontspannen. Applaus voor het resultaat!