Facilitair

Gemeentehuis, milieustraat en De Entree

De medewerkers van gemeente Dongen kunnen werkzaam zijn op drie locaties, namelijk het gemeentehuis, milieustraat de Coolhof en De Entree.

Het gemeentehuis is toegankelijk met een toegangsdruppel van maandag tot en met donderdag van 7.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur. Alle medewerkers die op het gemeentehuis werkzaam zijn, zijn in het bezit van een druppel. Bij De Entree en de Coolhof wordt geen gebruik gemaakt van druppels. De druppel ontvang je op de eerste werkdag, tegelijk met de inloggegevens.


Op de Coolhof zijn voornamelijk de medewerkers van de buitendienst actief. Hier bevindt zich de milieustraat en materieel om Dongen schoon en leefbaar te houden.


Op De Entree kunnen inwoners zonder afspraak terecht met uiteenlopende dilemma's en vragen op het gebied van werk, inkomen en zorg.

Parkeren

Parkeren kan achter het gemeentehuis. Het parkeerterrein is geopend tijdens de openingsuren voor personeel. De fietsenstalling ligt ook aan de achterzijde van het gemeentehuis. Medewerkers van de Coolhof kunnen parkeren tijdens de uren dat het hek van de parkeerplaatsen daar geopend is. Fietsen kunnen gestald worden in één van de loodsen.

Handig om te weten

Vergaderruimtes

In het gemeentehuis zijn 7 vergaderruimtes die je kunt reserveren via Outlook. 4 vergaderruimtes vind je in 'de oudbouw' op de begane grond. Dit zijn de commissiekamers. Achter de balie in de centrale hal, op de 1e verdieping en op de 3e verdieping zijn ook vergaderruimtes.

Bedrijfsrestaurant & Catering

Op de begane grond vind je de kantine. Je kunt hier met elkaar lunchen. Er is niets te koop. Het is wel mogelijk een maaltijd op te warmen. Je kunt de ruimte ook reserveren voor een vergadering. Tijdens vergaderingen kun je zelf koffie en thee verzorgen in de pantry's, kannen zijn aanwezig. Het is mogelijk om lunch te bestellen voor een vergadering op het budget van een team. Meer informatie hierover lees je op Workplace. Op de 1e verdieping en op de Coolhof vind je een vendingmachine met snoep, koek en frisdrank. De lunch op de Coolhof is van 12:30 tot 13:00 uur. Hier kun je o.a. verse soep en andere maaltijden kopen. Betalen is alleen mogelijk met je pinpas.

Kantoorbenodigdheden en printen

Kantoorbenodigdheden zijn verkrijgbaar in de kelder van het gemeentehuis. Je vindt er onder andere pennen, kladblokken, markeerstiften en mappen. Je kunt deze benodigdheden zelf ophalen tijdens reguliere werktijden. Bij iedere pantry (en op de 1e etage in de reproruimte) zijn printers te vinden. We werken via het Follow You principe waarbij je met je druppel je persoonlijke printjes bij de printer kunt ophalen. Je kunt hier ook kopiëren en scannen.

Dienstfietsen

Ben je met de auto naar het werk, maar heb je een afspraak in de buurt? Dan kun je gebruik maken van een dienstfiets. De fietsen staan in de fietsenstalling achter het gemeentehuis. Bij het bedrijfsrestaurant in de gang hangt een sleutelrekje met genummerde sleutels die bij de fietsen horen.

Bodes

De bodes van de gemeente Dongen voeren praktische en organisatorische zaken uit. Denk daarbij aan het verwerken en verzenden van de post en het klaarzetten van stoelen en tafels voor bijeenkomsten. Heb je een bijeenkomst? Dan kunnen zij je helpen met de opstelling en met de audiovisuele middelen. Ook kunnen de bodes je helpen met het juist instellen van je bureaustoel en bureau.