Catering
& Aankleding

Een borrel, lunch of diner. Er moet natuurlijk gegeten en gedronken worden tijdens jullie trouwdag. Verschillende cateraars uit Dongen kunnen dit voor jullie organiseren.


Niet vergeten! De aankleding van jullie ceremonielocatie, dinertafel en feestlocatie. De aankleding bepaalt een groot deel van de sfeer. KNAPeventdecoratie, MonBallon, John Flora en StroVerhuur kunnen een hoop voor jullie betekenen.

Mijntjes' Catering

Mijntjes’ serveert mooi opgemaakte soupshots, geurende kommen soep en luxe broodjes op een lunch- of brunchplank. Als wij het bruidspaar blij kunnen maken, dan is onze missie geslaagd!

KNAPeventdecoratie

De prachtigste materialen, gewaagde combinaties en unieke accessoires.  KNAP zorgt voor de finishing touch van jullie trouwlocatie. Jullie wensen, de sfeer, de locatie, alles zal KNAP inspireren om de locatie tot in de puntjes te stylen.

Little Cup of Coffee

Little Cup of Coffee verzorgt met passie de mooiste koffie- en thee belevingen vanuit een authentieke Italiaanse espressobar en zorgt ervoor dat alle gasten ‘warm’ worden verwelkomt.  Door passie en vakinhoudelijke expertise zorgen wij voor een ultieme koffie beleving.

MonBallon

Maak jullie feestdag nóg feestelijker met de ballonnen van MonBallon. MonBallon verzorgt al meer dan 10 jaar ballondecoraties met ballonnen in alle kleuren en maten.

DongensGenieten

Bij DongensGenieten kun je terecht voor een heerlijk diner, lunch, proeverij en natuurlijk een geheel verzorgde catering volledig naar wens. DongensGenieten werkt samen met veel lokale ondernemers waardoor er een groot diversiteit aan mogelijkheden is welke tot in de puntjes voor je geregeld worden. Door DongensGenieten een van de belangrijkste dagen van je leven te laten verzorgen kun je zonder zorgen genieten van vrienden en familie onder het genot van heerlijk eten en drinken.

Elusive Events

Elusive Events helpt jullie graag met de invulling van jullie dag. Van locatie tot inrichting, van fotograaf tot artiest en van decoratie tot diner. Ook stelt Elusive Events graag het perfecte menu voor jullie samen. Op locatie, of voor een private diner bij 't Veurhuis.

StroVerhuur

Een unieke manier om de ceremonie aan te kleden: stro balen!

Restaurant SED

SED is één van de trouwlocaties in Dongen, maar SED kan ook een diner, buffet of barbecue voor jullie verzorgen.

John Flora

Bij Bloembinderij John Flora kun je terecht voor onder andere het bruidsboeket met bijpassende bruidegomscorsage, corsage voor ouders, getuigen, familie, vrienden, trouwauto aankleding en locatie versiering. In de webshop kun je diverse modellen en vormen bekijken en direct bestellen.

Natuurlijk Tomaat

Verse biologische producten uit eigen streek? Dan ben je bij Natuurlijk Tomaat aan het juiste adres. Natuurlijk Tomaat kan de catering verzorgen voor jullie bruiloft. En vergeet niet de prachtige locatie; fotogeniek en potentieel om hier jullie trouwdag te vieren.

De Koning

Verse gemaakte taarten, gebakjes, koeken en worstenbroodjes; allemaal uit eigen bakkerij. De Koning maakt voor jullie dag graag hapjes, worstenbroodjes of bijvoorbeeld de bruidstaart. Vraag naar de mogelijkheden.