Kapsel, make-up en nagels

Papilio Beauty

Kim van de Ven heeft haar eigen beautysalon Papilio in Dongen. Je kunt bij haar terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, wimperextensions, wenkbrauwstyling e.d. En natuurlijk voor bruidsmake-up én kapsels heeft ze verschillende arrangementen.

100 % Joy

“Jij moet jij blijven maar wel speciaal voor deze bijzondere dag” is het motto van Joyce. 100% Joy biedt volledige bruidsarrangementen. Wil je ook make-up en kapsels laten verzorgen voor je moeder, zus of andere gasten? Ook dit kan bij 100% Joy.

Studio Radíance

Bauke en Denise van Studio Radíance zijn expert op het gebied van huidverzoring en make-up. Benieuwd wat ze voor jou en jouw familie kunnen betekenen? Bekijk de website en neem contact met ze op!

Fashion4Hair


Kim van Fashion4Hair verzorgt met liefde het kapsel voor jullie mooiste dag. Neem contact op met Kim om de mogelijkheden te bespreken.

LaNails

Kapsel, check! Make-up, check! Nagels?
Ook mooi gelakte nagels horen bij een bruid. Bij Lanails Nagelstudio, kun je terecht voor nagelverzorging en kunstnagels, pedicure en manicure en gellak. Bekijk de website voor de uitgebreide mogelijkheden.