Het vriendenboekje van...


Michel Boon

Over Michel Boon

46 jaar

Woont in Oosterhout en is getrouwd met Charlotte.

Hun samengestelde gezin bestaat uit vijf kinderen Sarah (8), Levi (12), Emma (15), Dave (17) en Luuk (21).

Ze hebben een hond Lucy (een Berner Sennenhond) en een kat Otje

Michel is medewerker groenvoorziening en reserve coördinator van de flexpool

Het leukste aan mijn vak


Ik werk nu vijf jaar bij gemeente Dongen en het leukste aan mijn werk vind ik het feit dat ik lekker buiten mag werken, op normale tijdstippen thuis ben en vooral de diversiteit aan werkzaamheden. Ik ben elf jaar militair chauffeur geweest en heb daarna een paar jaar als internationaal chauffeur gewerkt. Omdat ik die lange tijd van huis en werktijden op een gegeven moment moe was heb ik me om laten scholen tot hovenier. Dat is eigenlijk altijd mijn hobby geweest dus ik heb van mij hobby mijn beroep kunnen maken!

Mijn Netflix-tip


Ik kijk zowel graag naar realistische series als naar wat meer fantasy achtige series. Sons of Anarchy was echt mijn favoriete serie maar die staat helaas niet meer op Netflix. De laatste serie die we gekeken hebben is Stranger things, wat meer een fantasy serie is.

Wat ik vroeger wilde worden


Vroeger wilde ik graag natuurfotograaf worden. Ik ben namelijk gek op de natuur. Ik ben nog wel naar de lagere agrarische school gegaan maar heb het fotograferen helaas nooit echt opgepakt. De natuur ben ik wel nog steeds gek op. Gelukkig woon ik heel dicht bij de Vrachelse Heide, een prachtig gebied. Als je bij ons de straat uitloopt loop je zo de natuur in. Ik laat dan ook iedere dag de hond uit in de bossen en dan zijn we minimaal drie kwartier weg.

Wat ik het liefste drink


Ik drink heel graag La Chouffe. In de winter drink ik graag de Mc Chouffe en in de zomer de gewone. Zodra het enigszins kan dan drink ik hem graag ergens op een terrasje maar ook achter in de tuin smaken ze goed.

Dit vind ik echt stom


Ik heb echt een grote hekel aan onrecht. Ik vind het bijvoorbeeld heel vervelend als mensen ergens ten onrechte van beschuldigd worden. Of als mensen slecht werk leveren maar dat daar niets aan gedaan wordt. Grappig genoeg kan ik met spelletjes wel heel goed tegen mijn verlies, als het maar niet ten onrechte is.

Mijn gekste gewoonte


Die kan ik zo snel geen bedenken.

Dit lust ik echt niet


Ik ben in principe een alleseter. Het liefst eet ik Grieks! De mixed grill en de gyros vind ik altijd heel erg lekker. Ik ben nog nooit in Griekenland geweest maar in Oosterhout zitten twee goede Grieken. Orgaanvlees zoals lever en hart en dergelijken sla ik echter over.

Het weekend begin ik met


Thuiskomen, pilske pakken en relaxen. Op zaterdag doen we altijd boodschappen en gaan de kinderen naar de scouting. Ik klus een beetje rondom het huis en zondag is dan echt de relax dag.

Ik kan niet leven zonder


Mijn gezin. We brengen veel tijd samen door, de oudste woont al samen, twee gaan er om het weekend naar hun vader en de twee anderen blijven thuis.