Toptrouwlocaties
in Dongen


Trouwen in een oude Vlaamsche schuur, in een leerlooierij museum, in een kerkruïne of in je eigen achtertuin. Het kan in Dongen!

Oude Kerk

In de Kerkstraat in Dongen staat de Oude Kerk, een sfeervolle en historische plek om elkaar het ja-woord te geven. De ceremonie kan zowel binnen (in de kerk) als buiten (in de ruïne) plaatsvinden. Het is mogelijk om in de Oude Kerk een burgerlijk en/of kerkelijk huwelijk te voltrekken. De locatie is ook geschikt (zowel binnen als buiten) om na afloop van de ceremonie een receptie, feest of diner te geven.


Opener

In het groene buitengebied van Dongen bevindt zich Opener Bier. Het proeflokaal is schitterend landelijk gelegen en geeft de unieke mogelijkheid om zowel binnen als buiten jullie receptie, ceremonie en feest te houden. Met op de achtergrond de brouwketels, de ecologische vijver of het hopveld zijn mooie plaatjes gegarandeerd.


De Looierij

Dongen heeft een rijke geschiedenis als het gaat om leerlooien. Dit zie je ook nog terug in het straatbeeld van Dongen. In de Kerkstraat staat namelijk een oude leerlooierij. Tegenwoordig is deze ingericht als museum én als trouwlocatie. het is mogelijk het huwelijk te voltrekken op het sfeervolle Kuipenveld (50 zitplaatsen), in 't Nieuwe Nathuis waar steeds een andere expositie is (20 zitplaatsen) of op de Droogzolder. (15 zitplaatsen)


De Vlaamsche Spijcker

De Vlaamsche Spijcker (anno 1575) biedt de mogelijkheid om de mooiste dag van jullie leven in optimale romantische en charmante sferen te vieren. In het verstilde groene buitengebied van Dongen ligt een monumentale Vlaamsche Spijcker, die zich perfect leent als unieke en intieme trouwlocatie. Het huwelijk kan zowel in 'De Vlaamsche Spijcker' als in de aangrenzende, onder architectuur aangelegde tuin, voltrokken worden.

Trouwzaal

In het gemeentehuis van Dongen kan getrouwd worden in de trouwzaal. Het is een moderne coconvormige zaal met genoeg ruimte voor jullie gasten. Hebben jullie een trouwauto? Deze kun je 'voorrijden' en de auto mag tijdens het huwelijk blijven staan.